top of page
Caută

Moonshine Quiz Editia 2 etapa 4 (rezultate) - clasament etapa, clasament general si preview etapa 5.

Buna ziua! Luni 9.03.2020 a avut loc etapa nr. 4 din editia nr.2 a quizului nostru prezentat de cel mai nou escape room din Cluj-Napoca, Escape Factory. A fost o etapa plina de surprize cu multe echipe care au fost pentru prima data in top 6-7 dar si cu multe surprize negative.

Pentru inceput, echipa 666 ne arata ca nu duce lipsa de membrii de calitate si reuseste sa se impuna fara prea mari probleme, castigarea unei etape devenind o obisnuinta pentru ei, chiar daca a venit cu oameni noi( sa vedem ce se intampla cand vor sa vina toti). Mai departe echipa Horsemen profita de domeniul ales si termina pe locul 2, cel mai bun loc ocupat de ei pana acum. Pe locul 3 avem o echipa noua, "OMG" care se descurca excelent la prima aparitie si promite sa intre in competitia pentru castigarea etapelor urmatoarea. Surprizele placute ale acestei etape au fost echipele "Dragos are Apartament" si "Ghebele" care au terminat pe 4, respectiv 5, pentru ambele acest rezultat fiind un personal best.

La polul opus, a fost o etapa mai proasta pentru ExQuiz-Me, Sarlatanii, Quiz me baby one more time sau Ciufii de padure, care au pierdut toate puncte importante la clasamentul general, nepunctand in nota obisnuita.

La clasamentul general echipa "666" se distanteaza foarte mult si deja pune o mana pe trofeul acestei editii, in timp ce lupta pentru podium e acerba momentat intre ExQuiz-Me, Sarlatanii si Horsemen, iar pentru finala se mai bat Ciufii, Quiz me baby, Dragos si Capre Diem, echipa Haters pierzand contactul cu top 7 dupa ce nu s-a prezentat in etapa de ieri.

Clasamentul general, clasamentul etapei(cu punctele obtinute de fiecare echipa in fiecare runda) si domeniile pentru urmatoarea etapa le gasiti mai jos, le uram bun venit celor de la "OMG" pe aceasta cale si va doresc o saptamana reusita!


Noul format cuprinde urmatoarele schimbari:

➡️ 10 domenii, 8 intrebari/domeniu, 92 puncte maxim/etapa.

➡️ Primele 7 echipe dupa 6 etape primesc 2 runde extra(20 de intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare, aportul acestei runde la clasamentul final fiind de 100 de puncte, respectiv 15%.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr.2 , cu premiile de rigoare.

Regulament Quiz:

➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 5 persoane (pentru fiecare persoana in plus se scad 2 puncte). Se mai scad 2 puncte pentru finala de dupa etapa pentru fiecare jucator in plus peste limita de 5.

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza in sus sau in jos (optional)

➡️ Taxa de participare: 5 lei/persoana

➡️ 10 domenii, 8 intrebari/domeniu, echipa de pe locul 4 alege un domeniu pentru editia urmatoare.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 2 - etapa 5:

✅ 1. Geografie (Intrebari)

✅ 2. Fotbal (intrebari) - runda aleasa de echipa de pe locul 4 - "Dragos are apartament"

✅ 3. Istorie (imagini cu personalitati marcante din istorie)

✅ 4. Logouri (imagini)

✅ 5. Cultura Generala (intrebari)

✅ 6. Filme (intrebari)

✅ 7. Surpriza

✅ 8. Muzica (muzica) - Recunoasteti artistul si melodia

✅ 9. Mitologie si Religie (intrebari)

✅ 10. Recunoaste personajul si desenul animat/animatia/serialul (imagini)





165 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page