top of page

Despre Noi

Despre Escape Room Games: 

Un Escape room reprezinta un mod complet nou de a experimenta o poveste aplicata in lumea reala. Combina activitatile sociale cu aventurile, puzzleuri creative unde jucatorii sunt introdusi intr-o lume complet diferita cu o poveste unica. Scopul unui Escape Room este ca prin colaborare, echipa sa reuseasca sa evadeze din camera sau sa gaseasca finalul acesteia asa cum povestea il presupune. Un Escape Room este o activitate ideala pentru iesiri cu prietenii, petreceri, team-building, activitati unice cu familia.

Cum am inceput ?

 

Echipa Escape Factory este formata din 5 membri:

  • Serban Alexandru - Administrator/ Membru Fondator

  • Naste Ravan Doru - Administrator/ Membru Fondator

  • Andreea Dodosi - Marketing/ Social -media

  • Naste Madalina - Marketing/ Social -media

  • Istvan Matuz - Tehnic/ Programare/ Creative - Partener oficial

 • Totul a inceput de la intalniri intre prieteni unde incercam sa fim cat mai creativi. Am inceput sa jucam jocuri de societate iar de la banalul Activity am ajuns sa avem o colectie impresionanta de boardgames. Am incercat sa ducem aceste activitati  la un alt nivel, in escapadele noastre la cabane, pe langa jocurile de societate incepand sa organizam si treasure hunt-uri. Aceste activitati ne-au deschis apetitul pentru crearea de puzzle-uri, care au devenit din ce in ce mai interesante si mai interactive. Intre timp am descoperit si jocurile de evadare de tip Escape Room si  foarte multe din iesirile noastre in oras se terminau cu o vizita la o noua camera. Dupa foarte multe jocuri jucate in Bucuresti cat si in Cluj-Napoca am decis impreuna se incepem acest proiect, si ne-am propus sa construim cele mai tari astfel de jocuri din Cluj-Napoca, pentru oameni la fel de pasionati ca si noi.

 • Dupa 8 luni de proiectare a primului joc, nenumarate schimbari de teme si puzzle-uri, am definitivat camera Navigatorii si am fost gata de treaba.

 • Am inceput astfel constructia primului nostru Escape Room - Navigatorii, care speram sa va placa la fel de mult cat ne place si noua. Am incercat si ne place sa credem ca am reusit sa facem cel mai inovativ joc din oras si vom continua cu alte camere, scopul nostru fiind sa ajungem la un total de minim 4 jocuri.

 • Echipa noastra este dedicata si in viitor vom incerca sa ne dezvoltam, organizand team-buildinguri, treasure-hunturi  si alte activitati fun de echipa.

 • Pe langa aceste proiecte, am inceput in Decembrie 2019 si continuam in 2020 cu un Quiz night in fiecare Luni la orele 20 (vezi mai multe detalii pe pagina de Quiz).

 • Ne propunem astfel sa realizam un brand emblematic pentru orasul Cluj, acesta fiind proiectul pe termen lung, un loc unde sa te simti bine alaturi de familie, prieteni, colegi de lucru/de echipa, un loc unde sa scapi de telefon si de griji, sa te relaxezi si sa te distrezi.

 • Suntem de asemenea deschisi la orice fel de ideei/parteneriate si asteptam cu nerabdare propuneri, totul pentru a realiza servicii de calitate turistilor si locuitorilor din oras.

bottom of page