top of page
Caută

PSG se impune la pas, a 4-a victorie, Ex-QuizMe reduce ecartul.

Buna ziua! Dupa o pauza de 2 saptamani quizul a revenit cu un clasic isto-geogra separat pentru prima oara de Jozsi in aceasta editie, un siret dificil insa deductibil, arme letale din filme si o runda inedita de masini care mai de care mai puternice. Multa variatie in acest quiz care ii vede pe Group Therapy (PSG al quizurilor) castigand a 4-a oara in aceasta editie si a 3-a in ultimele 4 etape, aratand ca s-a format un monstru sacru care va fi greu de doborat in editiile viitoare, poate doar o revenire a legendei 666(castigatori ai tuturor editilor de quiz de pana acum la general) putand sa realizeze acest lucru, vreo echipa noua venita din Europa League( alte quizuri ), sau cine stie, niste transferuri senzationale in intersezon? ramane de vazut, pana atunci insa G.T. ajunge pe 3 la general, care pare a fi si obiectivul lor de final de sezon. Locul 2 in aceasta etapa este ocupat de Horsemen care in sfarsit isi arata valoarea si urca la general pe 5 dupa ce au coborat etapa dupa etapa, securizandu-si in mare parte locul de play-off, in timp ce podiumul este completat de Ex-QuizMe, care chiar daca nu sunt multumiti de acest loc 3, castiga puncte pretioase in liupta pentru titlu fata EDPL6 ( locul 6 in aceasta etapa), acestia din urma clacand la final de quiz, in special runda de cultura General fiind fatala pentru ei, cu doar 2 puncte. In continuare locul 4 a fost ocupat de Sarlatanii, care desi au fost doar 3 oameni au dat tot ce e mai bun din ei pentru a mai spera la play-off, lupta fiind acerba in acest moment ei avand de recuperat aproximativ 7 puncte fata de Racheta, care au fost doar pe 8 in acesta etapa si astfel au cazut pe 6 la general, avand emotii pe final in ceea ce priveste calificarea. Anturaj reuseste un onorabil loc 5 cu care isi consolideaza calificarea, desi momentan pierd locul pe podium, tavalugul venind puternic din spate. MarQuizii si Haters nu stralucesc nici in aceasta etapa si astfel sansele la calificare se cam duc, ei avand nevoie de o minune in acest moment pentru a mai spera.


Urmatoarea etapă: Luni 08.05.2022


Regulile rămân neschimbate, după cum urmeaza:


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piața Muzeului )

➡️ Jocul incepe la 20:00. Vă rugăm să veniți cu cel puțin 15 minute înainte.

➡️ Taxa participare: 10 lei/pers

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucători se scad puncte), după cum urmeaza: * 7 membri - 1 punct.

* 8 membri - 3 puncte.

* 9 membri - 6 puncte.

* 10 membri - 10 puncte.

➡️ 9 domenii, 8 întrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapă.

➡️ 12 etape in care punctele se adună.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care după 12 etape mai primesc extra 25 întrebari care valoreaza 4 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Joker care dubleaza o rundă la alegere.

➡️ Joker 2 care dublează parțial punctajul.

➡️ Domenii: Se schimbă în fiecare etapă. Se vor vedea pe foaia de participare la fata locului. Vă așteptăm cu drag!207 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page