top of page
Caută

Nebunie curata, schimbari in clasament, rezultate etapa 8.

Actualizată în: 5 apr. 2023

Salutare! Ieri 03.04.2023 a avut loc etapa nr. 8 din quizul nostru. Intr-o atmsofera electrizanta, toti ochii erau atintiti pe Group Therapy - sau nou formata Paris-Saint-Germain, dupa campania de achizitii din intersezon cauzata de quizul national. Ei bine, acestia nu au dezamagit si au demonstrat ca sunt o forta de luat in considerare etapa de etapa, reusind a doua victorie consecutiva, a 3-a in campionat, si urcand pana pe locul 6 la general, in pozitie de play-off. La doar 0.5 puncte distanta, cu umbre de 666 si cu un total magnific de 70 de puncte, Anturaj continua forma foarte buna din ultima vreme si mai avanseaza in clasamentul general pana pe locul 3, marcand astfel o premiera in cele aproape 6 editii complete de campionat al quizului nostru: Este pentru prima oara cand Horsemen nu se afla intre primele 3 echipe la general, fiind recunoscuti pentru constanta lor covarsitoare, ieri termina doar pe locul 7 la 15 puncte de lider si astfel coboara pe 4 la general.

Podiumul etapei este completat de Ex-Quiz Me care sunt pe 2 la general fiind singurii care se mai lupta la titlu alaturi de EDPL6, cei mai constanti din acest campioant terminand ieri doar pe locul 5, insa la distanta mica de restul.

Racheta se multumeste azi cu un loc 4 si isi consolideaza pozitia de play-off in timp ce Sarlatanii sunt doar pe 6, fiind depasiti in lupta de play-off de uragantul GT-PSG, la fel ca si MarQuizii care din pacate au redus serios motoarele in ultimele etape si au iesit astfel din primele 6, avand de lucru serios in ultimele 4 etape daca vor sa reinte in calcule.


Regulile rămân neschimbate, după cum urmeaza: ➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piața Muzeului ) ➡️ Jocul incepe la 20:00. Vă rugăm să veniți cu cel puțin 15 minute înainte. ➡️ Taxa participare: 10 lei/pers ➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucători se scad puncte), după cum urmeaza: * 7 membri - 1 punct. * 8 membri - 3 puncte. * 9 membri - 6 puncte. * 10 membri - 10 puncte. ➡️ 9 domenii, 8 întrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapă. ➡️ 12 etape in care punctele se adună. ➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care după 12 etape mai primesc extra 25 întrebari care valoreaza 4 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape. ➡️ Joker care dubleaza o rundă la alegere. ➡️ Joker 2 care dublează parțial punctajul. ➡️ Domenii: Se schimbă în fiecare etapă. Se vor vedea pe foaia de participare la fata locului. Vă așteptăm cu drag!




191 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page