top of page
Caută

Quiz dificil, liderii se impun, însa la diferența mica

Buna ziua! Luni 10.04.2023 a avut loc etapa a 9-a din editia VI a quizului nostru. După unul din cele mai grele quizuri ale acestui sezon ( nu cel mai greu, acesta rămâne în contul lui Jozsi), primele 2 locuri sunt ocupate de primele 2 echipe la general, care sunt și cele mai constate - Echipa de pe locul 6 și Ex-Quiz Me, care continua bătălia crâncenă pentru titlul de campion al primei ediții fără 666. Podiumul este completat de câștigatorii ultimelor 2 etape, PSG-ul nostru, Group Therapy, care deși are foarte multe absențe reușește acest loc 3 cu un punctaj mare, și urcă incă un loc la general, fiind foarte aproape de podium! MarQuizii își revin și ei cu un excelent loc 4( mai au de lucru daca vor sa prindă play-offul), în timp ce locurile 5 si 6 le revin celor din Racheta, respectiv Horsemen, cei din urmă fiind in serioasa pierdere de turație. Dezamăgirea etapei vine însă de la Anturaj, care dupa un entuziasmant loc 2 etapa trecuta scade pana pe locul 9, mentinand-se totuși pe 3 la general.

Cu 3 etape rămase până la finala avem 8 echipe aflate in lupta pentru play-off, Șarlatanii și MarQuizii având de recuperat teren in fața celor din Horsemen, Racheta, Anturaj sau Group Therapy, singurele 2 echipe sigure de calificare în acest moment fiind Ex-QuizMe și Echipa de pe locul 6.


Urmatoarea etapă: Luni 24.04.2022


Regulile rămân neschimbate, după cum urmeaza:

➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piața Muzeului )

➡️ Jocul incepe la 20:00. Vă rugăm să veniți cu cel puțin 15 minute înainte.

➡️ Taxa participare: 10 lei/pers

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucători se scad puncte), după cum urmeaza: * 7 membri - 1 punct.

* 8 membri - 3 puncte.

* 9 membri - 6 puncte.

* 10 membri - 10 puncte.

➡️ 9 domenii, 8 întrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapă.

➡️ 12 etape in care punctele se adună.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care după 12 etape mai primesc extra 25 întrebari care valoreaza 4 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Joker care dubleaza o rundă la alegere.

➡️ Joker 2 care dublează parțial punctajul.

➡️ Domenii: Se schimbă în fiecare etapă. Se vor vedea pe foaia de participare la fata locului. Vă așteptăm cu drag!





189 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page