top of page
Caută

Moonshine Quiz by Escape Factory - Rezultate finale Editia 1 Si Anunt Editia 2

Actualizată în: 28 feb. 2020

Aseara, 10.02.2020 s-a desfasurat si ultima etapa din Editia 1 a quizului nostru. Dupa o lupta crancena echipa "666" si-a pastrat avantajul dobandit pe parcursul etapei si a castigat prima editie, pierzand insa o etapa pentru a doua oara, de aceasta data in favoarea celor de la "Sarlatanii", care au terminat pe locul 2 la general si ii asteptam la escape room sa isi revendice premiul. Podiumul final a fost completat de T-Beggers care au incheiat astfel o editie reusita. Pe locul 4 "Horsemen" au fost foarte aproape sa fure locul 3, insa au fost nevoiti sa se multumeasca pana la urma cu locul 4. Poate cei mai mari pierzatori au fost Ex-Quiz me, care, dupa ce au fost toata editia pe podium, au cazut in finala pana pe locul 5. Clasamenul final il gasiti in galeria din aceasta postare.


Editia nr.2 va incepe Luni 17.02.2020. Noul format cuprinde urmatoarele schimbari: ➡️ 10 domenii, 8 intrebari/domeniu, 92 puncte maxim/etapa. ➡️ Primele 7 echipe dupa 6 etape primesc 2 runde extra(20 de intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare, aportul acestei runde la clasamentul final fiind de 100 de puncte, respectiv 15%. ➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr.2 , cu premiile de rigoare.


Regulament Quiz:

➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte. ➡️ Echipe de maxim 5 persoane (pentru fiecare persoana in plus se scad 2 puncte). Se mai scad 2 puncte pentru finala de dupa etapa pentru fiecare jucator in plus peste limita de 5. ➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere. ➡️ Joker 2 care dubleaza in sus sau in jos (optional) ➡️ Taxa de participare: 5 lei/persoana ➡️ 10 domenii, 8 intrebari/domeniu, echipa de pe locul 4 alege un domeniu pentru editia urmatoare. ➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 2 - etapa 1: ✅ 1. Istorie (Intrebari) ✅ 2. Geografie (intrebari) ✅ 3. Surpriza (intrebari) ✅ 4. Logouri (imagini) ✅ 5. Cultura Generala (intrebari) ✅ 6. Sport (intrebari) ✅ 7. Recunoasteti orasul (imagini) ✅ 8. FIlme (intrebari) ✅ 9. Muzica (muzica) - Recunoasteti artistul si melodia

✅ 10. Anime (imagini) - Recunoasteti personajul si animatia de tip "anime"





196 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page