top of page
Caută

Victorie Horsemen! Lupta acerba pentru calificare in finala

Actualizată în: 18 dec. 2022

Buna ziua, luni 12.12.2022 a avut loc a 13-a etapa din aceasta editie de quiz. Un numar 13 care a fost cu noroc pentru Horsemen, acestia reusind a doua victorie din acest sezon consolidandu-si astfel pozitia pe podium in campionat. Locul 2 a fost ocupat de 666 care nu clinteste, podiumul fiind completat de Ex-Quiz Me in o etapa dominata de primele 3 echipe de la general. Mai jos Echipa de pe locul 6 continua constanta in timp ce Sarlatanii mai urca un loc la general iar Stringer Bells mai pierd cateva puncte, mai avand acum doar aproximativ 7 puncte avans fata de Racheta, lupta pentru finala fiind asadar deschisa pana la ultima intrebare din ultima etapa. Haters reusesc o clasare bunicica insa sansele lor la play-off s-au cam terminat in timp ce din top 10 mai fac parte Joey Triviani si Group Therapy.

Urmatoarea etapa marcheaza si finalul acestei editii, tot atunci avand loc si marea finala a unui sezon lung si spectaculos pe care speram ca il vom depasi in urmatoarea editie, editia numarul 6, in care vom reveni probabil la final de Ianuarie cu cateva schimbari.


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 14 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 14 etape mai primesc extra (30 intrebari) care valoreaza 4 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte), dupa cum urmeaza:

* 7 membrii - 1 punct.

* 8 membrii - 3 puncte.

* 9 membrii - 6 puncte.

* 10 membrii - 10 puncte.


➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 14 LUNI 19.12.2022


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzca

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2


FINALA: 30 intrebari, 20 intrebari + 10 imagini, 4 puncte / intrebare

214 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Salutare, incepand din data de 13.02.2023 incepem noua editie de quiz! In urma analizei ultimei editii, vor avea loc cateva modificari. Atat datele nemodificate cat si cele modificate la gasiti mai jo

bottom of page