top of page
Caută

Surprize in lant! Rezultate etapa 2, clasament general + preview etapa 3

O etapa nebuna a avut loc in 18.07.2022 cu rezultate total diferite fata de prima editie.( De mentionat ca Joker2 s-a calculat diferit fata de alte editii insa s-a folosit aceasi formula pentru toata lumea). Castigatorii au fost cei de la Sarlatanii care revin direct cu victorie si cu siguranta le pare rau ca au ratat prima etapa. Locul 2 le revine celor din Ciufii de Padure, echipa care se mentine pe podium pentru a doua etapa la rand confirmand forma buna prin care trec. Dupa o prima etapa mai putin buna cei de la Horsemen se mobilizeaza si reusesc un nou podium, revenind astfel in top si punctand bine in clasamentul general. Pe locul 4 o echipa noua insa foarte promitatoare, echipa Racheta intra in joc si se anunta a fi un adversar de temut in viitor. Marile surprize ale etapei sunt insa echipele Ex-Quiz Me si 666 care dupa o prima etapa excelenta ( locurile 2 si 1 ) se scufunda undeva la mijlocul clasamentului cu o prestatie mediocra, ramanand insa pe primele pozitii in clasamentul general. Felicitari tuturor echipelor si va asteptam la etapa numarul 3 care se anunta a fi si mai electrizanta, alta echipa buna revenind de saptamana viitoare :D. Mai jos detaliile pentru urmatorul quiz:


Detalii Quiz Editia 4, etapa 3 ( Luni - 25 iulie 2022 ) ora 19:45


➡️ Locatie noua: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 11 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 11 etape mai primesc 2 runde extra( 16 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 4, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 4 - etapa 3:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2



➡️Rezervari la 0749839755 (preferabil prin SMS)













140 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page