top of page
Caută

Seara magica! 22 echipe si al 2-lea castigator de etapa din tot atatea disputate.

Buna ziua! In etapa numarul 2 s-au batut pentru victorie nu mai putin de 22 de echipe, atingang astfel capacitatea maxima a localului. Astfel dupa o lupta stransa echipa Horsemen castiga aceasta etapa cu un total impresionant de 70.5 puncte. Podiumul este completat de Echipa de pe locul 6, care este din ce in ce mai aproape de prima lor victorie, si de Ex-Quiz-Me, echipa care revine in forta dupa dezamagirea din prima etapa si incep cursa de recuperare la general. Locul 4 le revine celor din 666, un loc excelent care ii mentine lideri la general, constanta lor fiind imperturbabila, urmati fiind de Sarlatanii, acestia revenind si ei cu acest rezultat. In continuare, Ciufii de padure urca de pe locul 18 din etapa trecuta pana pe 6, revenind in top, fiind urmati de Stringer Bells, echipa din ce in ce mai promitatoare, si de Racheta, care trag de ei sa obtina puncte la general, fiind doar 3 jucatori. Top 10 este completat de Teensy Muggers, continuand seria buna din noul sezon, si de Biceps, Triceps, echipa aflata in revenire. Lupte mari si distante foarte mici si la locurile 11-22, o multitudine de echipe cu aspiratii care abia asteapta sa urce in etapele urmatoare.


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 15 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 15 etape mai primesc 4 runde extra( 32 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 2:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2



➡️Rezervari la 0749839755




127 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page