top of page
Caută
Poza scriitoruluiEscape Factory

Rezultate etapa 3 + preview etapa 4 si schimbare data finala.


O noua etapa a quizului a avut loc ieri, 25.07.2022 in care primele 2 echipe din etapa precedenta nu au participat. Datorita acestui fapt si luand in considerare multele absente datorate covid si concediilor, am luat decizia de a scurta acest campionat la 8 etape, ultima etapa, respectiv finala avand loc in 29 August, dupa care reluam in Septembrie cu o noua Editie.

Revenind la rezultate, victoria in aceasta etapa le revine celor de la 666 care, profitand de absenta Saralatanilor dar si de neinspiratia la Jokeri a contracandidatilor, se impun la o diferenta destul de maricica si trec astfel pe primul loc si in clasamentul general. Pe locul 2 cei de la Horsemen continua sa progreseze de la etapa la etapa amenintand deja locul 1. Echipa promitatoare si care obtine un prim podium in quizul nostru la doar a doua prezenta este Racheta, care ar fi putut ameninta chiar primul loc daca erau mai inspirati la J2. Mai departe pe locul 4 Ex Quiz-Me isi revine incet incet urmati fiind de Haters, echipa revenita la quizul nostru si care e pusa pe fapte mari :). Pe 6 in clasament echipa Evrika isi continua frumosul progres si sunt pe pozitie de calificare in finala in acest moment, insa la mare lupta cu Gheata la Mal, care dau dovada de constanta si inca spera la marea finala. Mai jos detaliile pentru viitorul quiz:


Detalii Quiz Editia 4, etapa 4 ( Luni - 1 August 2022 ) ora 19:45


➡️ Locatie noua: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 8 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 8 etape mai primesc 2 runde extra( 16 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 4, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).

Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 4 - etapa 4:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2


➡️Rezervari la 0749839755





209 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page