top of page
Caută

Moonshine Quiz by Escape Factory Editia 1 - Etapa 5 + Finala (preview)

Incepand de acum toate postarile legate de seara de quiz se vor gasi pe aceasta pagina. Evenimentul ramane pe Facebook iar detaliile si clasamentele vor fi aici.

Premiile pentru prima editie includ 3 trofee inscriptionate pentru primele 3 locuri , un voucher la cel mai nou joc de tip escape room din Cluj - camera Navigatorii, si inca cateva mici surprize care vor fi dezvaluie in ziua quiz-ului.

Incepem cu un preview al primei finale: 6 Echipe se bat pentru primele 5 locuri care duc in finala. Desi au inceput bine, echipa "Haters" are mult de recuperat in ultima etapa pentru a putea ajunge in finala..

Cat despre finala, echipa "666" are un avantaj important inainte de ultima etapa insa la panda stau atat "Ex-Quiz Me" , "Sarlatanii", cat si T-Beggers, cei din urma fiind singurii care au reusit sa le fure o victorie de etapa celor de la "666" in aceasta editie. La cotitura stau si "Horsemen" care au 3 locuri 4 la rand in ultimele 3 etape si spera si ei la podumiul final. De la locul 7 in jos, se duce o lupta pentru orgolii si un antrenament pentru viitoarele editii, in care cu siguranta fiecare echipa va da tot ce are mai bun pentru a se apropia de finala si de a fi cat mai sus. Mai jos gasiti clasamentul inainte de ultima etapa si pozele cu trofeele. Bafta tuturor!


Va asteptam, cu drag Echipa Escape Factory si echipa Moonshine.



















126 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page