top of page
Caută

Moarte subita! Procesul unei etape dificile si poate un nou castigator?

Buna ziua, Luni 26.09.2022 a avut loc etapa numarul 3 din editia 5 a quizului nostru. Dupa 2 snururi surpriza si o runda de cultura generala distrugatoare(1.82 medie de puncte /echipa), castigatorul se va decide la inceputul etapei nr. 4 si va fi intre 666 si Echipa de pe locul 6, cea din urma cautand prima victorie. O moarte subita sau un penalty shootout fiind pregatite pentru a determina castigatorul. Locul 3 la doar un punct distanta le revine celor de la Horsemen care continua seria de podiumuri si parcursul bun la general, fiind chiar in ceafa liderilor. Pe 4 avem una din cele mai promitatoare echipe noi, Stringer Bells, care a progresat de la etapa la etapa si acum sunt la un singur pas de podium. Ei le-au luat fata celor din Ex-QuizMe, un loc 5 onorabil care ii mai urca putina la general, in timp ce Biceps Triceps si Nihilism reuseste un rezultat excelent, terminand pe 6. Mai jos The Jetsons, Joey Triviani, Haters si Bieber Gang intra si ei in top 10 bifand rezultate excelente, in timp ce lupta in pluton este foarte stransa, orice punct insemnant o pozitie in plus in clasament.


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 15 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 15 etape mai primesc 4 runde extra( 32 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 4:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2





132 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page