top of page
Caută

Lectie de Quiz!! Rezultate etapa 6

Buna ziua, Luni 24.10.2022 a avut loc etapa nr.6 din editia nr.5 a quizului nostru. Echipa 666 a predat o lectie de quiz tuturor dominand aproape fiecare domeniu si impundandu-se cu un avans nemaivazut pana acum in nici o etapa, aproape 12 puncte. Locul 2 le revine celor din Ex-Quiz Me in timp ce podiumul este completat pentru prima oara de cei din Stringer Bells, care au reusit un personal best in aceasta etapa. Racheta termina pe 4, nereusind sa dubleze victoria din etapa trecuta, in timp ce, pe 5 si 6, Echipa de pe locul 6 si Horsemen pierd in continuare din turatie si lasa puncte importante la general. In top 10 mai intra Teensy Muggers , Sarlatanii, Biceps Triceps Nihilism si Haters.

Clasamentul general este dominat si el de 666, care se distanteaza considerabil, avand un avantaj maricel fata de Horsemen si Echipa de pe locul 6. Pe pozitie de play-off in acest moment mai sunt Ex-Quiz Me, Stringer Bells si Haters, acestia din urma fiind in pericol mare de a pierde ultimul loc de play-off.


Va asteptam la urmatorul quiz Luni 31.10.2022!


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 14 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 14 etape mai primesc extra (30 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 7 LUNI 31.10.2022


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2





143 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page