top of page
Caută

Egalitate pentru locul 1, 666 reduce turatia + o echipa noua surprinzatoare!

Buna ziua, luni 31.10.2022 a avut loc etapa 7 din editia nr. 5 a quizului nostru. Dupa surpriza de la domeniul seriale si punctele putine obtine cu jokeri multi, la varful piramidei se afla Ex-Quiz Me si Horsemen care vor avea parte de un baraj saptamana viitore pentru a stabili castigatorul etapei. Locul 3 la o distanta maricica de 5 puncte le revine celor din 666, care se relaxeaza usor in aceasta etapa in timp ce pe 4 Sarlatanii impart pozitia cu Echipa de pe locul 6, la doar 0.5 puncte de podium. Surpriza acestei etape din de la echipa Pulmantarium, o echipa noua care se descurca excelent si promite multe in viitor, urmati fiind de greii Racheta si Stringer Bells, acestia din urma fiind pe locul 7, insa foarte aproape de podium. Top 10 mai este completat de The Jetsons si Group Therapy, ultimii reusind si singurul punctaj perfect de la runda de istorie. Lupta continua mai jos cu diferente foarte mici, in continuare oricare 2-3 puncte in plus insemnand pana la 5 pozitii in clasament.


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 14 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 14 etape mai primesc extra (30 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 8 LUNI 7.11.2022


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2





126 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page