top of page
Caută

Dubla victorie Ex-Quiz Me! Rezultate si clasamente.

Buna ziua! Luni 7.11.2022 a avut loc etapa nr.8 din Editia 5 a quizului Escape Factory, Champions League-ul quizurilor din Cluj-Napoca. Dupa un baraj la inceput de etapa si un quiz dificil echipa Ex-Quiz Me isi asigura 2 victorii pretioase de etapa, primele din acest sezon, care o si ajuta sa urce pe 3 in clasamentul general, refacand astfel podiumul ultimelor editii. Mai departe locul 2 la egalitate le revine celor din Pulmantarium si 666, marcand un alt rezultat excelent pentru nou veniti, in timp ce Ciufii de Padure isi dubleaza excelent jokeri si urca pana pe 4 in aceasta, la egalitate cu Echipa de pe Locul 6 si urmati fiind la doar 0.25 de Horsemen. Racheta si Sarlatanii sunt pe 7 si 8, in timp ce din top 10 mai fac parte Group Therapy si Haters, cei din urma pierzand inca un loc la general dupa aceasta etapa. Schimbari importante peste schimbari in continuare si la locurile 10-20, lupta fiind acerba pentru orice punct in incercarea de a obtine un rezultat cat mai bun.


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 14 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 14 etape mai primesc extra (30 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).Regulament Quiz:➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte), dupa cum urmeaza:

* 7 membrii - 1 punct.

* 8 membrii - 3 puncte.

* 9 membrii - 6 puncte.

* 10 membrii - 10 puncte.

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 9 LUNI 14.11.2022


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2


116 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page