top of page
Caută

Dominare totala in cel mai dificil quiz de pana acum. Rezultate Etapa 4.

Buna ziua, ieri 03.10.2022 a avut loc etapa nr.4 a quizului nostru, un quiz dificil in care 666 nu numai ca a castigat duelul pentru locul 1 de saptamana trecuta dar s-a si impus cu un avans considerabil si fara emotii, demolandu-si toti adversarii si distantandu-se astfel si la general. Pe podium mai urca Horsemen si Ex-Quiz Me, avand insa gustul amar al diferentei mari, in timp ce pe 4 Stringer Bells continua sa bata la poarta podiumului, fiind foarte aproape si de aceasta data. Echipa De Pe Locul 6 dezamageste azi si termina doar pe 5 in timp ce Sarlatanii revin in format complet si termina pe un bine-meritat loc 6. Top 10 este completat de Biceps,Triceps, Racheta care revine dupa o etapa in care au fost absenti, Group Therapy( revenire in top 10 si pentru ei) si The Cersetors, bifand si ei un rezultat bun.

In a doua parte a clasamentului luptele crancene au continuat fiind diferente foarte mici, orice echipa putand sa sara in prima jumatate a clasamentului in orice moment.


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 15 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 15 etape mai primesc 4 runde extra( 32 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 5:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2

129 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page