top of page
Caută

Debut Editia 5! Record de echipe si multe surprize in clasament!

Buna ziua! Luni 12.09.2022 a avut loc prima etapa din noul sezon ( nr.5 ). 19 echipe s-au batut in aceasta prima etapa in ceea ce a fost un record de prezente la o singura etapa ( precedentul era de 18 ). La varful piramidei echipa campioana 666 incepe noul sezon exact cum l-a terminat pe celelalt, dominand etapa si castigand cu un avans confortabil fata de Racheta si Horsemen echipe care completeaza podiumul insa pierd puncte importante in clasamentul general inca de la inceput. Locul 4 le revine celor din Echipa de pe locul 6 (poate ar trebui sa isi schimbe numele deoarece sunt mereu mai sus de locul 6), in timp ce The Jetsons reusesc cel mai bun rezultat de al lor terminand pe 5. Haters se descurca onorabil cu acest loc 6 iar Teensy Muggers ne arata cum se poate ajunge de pe ultimul loc in o etapa pana pe 7, un super rezultat obtinut de ei. Mai jos pe locul 8 avem un new entrance, in doar 3 persoane echipa Stringer Bell se descurca minunat, fiind urmati de Group therapy si Joey Triviani, care cu siguranta sunt multumiti cu acest top 10, diferentele in aceasta zona a clasamentului fiind de ordinul zecimilor de puncte. Echipe precum Ex-QuizMe si Sarlatanii dezamagesc in lipsa unor membrii cheie insa cu siguranta vor reveni cat de curand in top. Multe echipe si in partea a doua a clasamentului despartite de putine puncte, unele vechi, altele noi, insa toate cu sanse reale de a urca, orice punct fiind foarte important in acest moment si la un clasament asa de aglomerat. Se anunta un sezon extrem de echilibrat plin de surprize, intrebari mai grele, mai usoare si multe rasturnari de situatie, singura constanta reala parand a fi in acest moment echipa 666, insa cu siguranta vor veni zilele proaste si pentru ei :).
Detalii Quiz Editia 5, etapa 2 ( Luni - 19 Septembrie 2022 ) ora 19:45


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 15 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 15 etape mai primesc 4 runde extra( 32 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 2:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2➡️Rezervari la 0749839755 ( mesaj nume echipa + numar persoane )
177 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page