top of page
Caută

Competitie acerba! Quizul isi atinge apogeul. Rezultate etapa 4 + preview etapa 5

Dupa multe absente, concedii si alte impedimente, quizul nostru atinge apogeul in etapa a 4-a. Toate echipele bune sunt prezente cu multi membrii ( 6-7 ), si, desi intrebarile sunt pe alocuri foarte dificile, jucatorii tuturor echipelor se mobilizeaza reusind prestatii incantatoare. Astfel, la varful piramidei, demonstrand ca au calitate si o echipa aproape invincibila, 666 par a le arata tuturor cine e echipa alfa a Clujului, castigand inca o etapa si distantandu-se in clasamentul general. Pe locul 2 echipa Racheta mai urca o pozitie fata de etapa precedenta si par a fi capabili sa mearga pana la capat, amenintand serios locul 1, insa trebuie sa se uite si in spate deoarece Ex-QuizMe e in revenire de forma si par ca ar putea ataca oricand victoria de etapa. Locul 4 este ocupat de cei de la Horsemen care se descurca binisor insa parca le lipseste un mic imbold, in timp ce Sarlatanii revin cu un dezamagitor loc 5, sperantele lor fiind cu siguranta mai mari dupa victoria avuta in etapa nr. 2. Pe 6 Haters incearca sa isi regaseasca ritmul de alta data in timp ce locul 7 le revine celor de la Echipa De pe locul 6 care obtine inca un rezultat bunicel, spre deosebire de Ciufii de Padure care se prabusesc in aceasta etapa pana pe locul 8, fiind obisnuiti cu podumiuri la inceputul editiei. In partea a doua a clasamentului luptele sunt grele cu multe rasturnari de situatie, un top 10 la final de editie cu aceste echipe bune fiind cu siguranta o realizare importanta.

Lunea viitoare ne asteptam sa continue competitia extrema la un nivel foarte ridicat, fiecare echipa asteptand pasul gresit al celorlalti, in speta al celor de la 666 care vor fi vanati saptamana de saptamana.


Detalii Quiz Editia 4, etapa 5 ( Luni - 8 August 2022 ) ora 19:45


➡️ Locatie noua: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 8 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 8 etape mai primesc 2 runde extra( 16 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 4, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 4 - etapa 5:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2


➡️Rezervari la 0749839755





152 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page