top of page
Caută

Castigator nou de etapa in editia 5!

Buna ziua! Luni 14 Noiembrie 2022 a avut loc etapa nr.9 din editia nr. 5. Dupa un quiz relativ usor, cu cea mai mare medie de puncte/echipa de pana acum ( 53.33 puncte), echipa Sarlatanii castiga prima data in aceasta editie, mentinand astfel traditia de a castiga macar o etapa. Echipa de pe locul 6 revine in forta cu un loc 2 urmati fiind de Horsemen si 666 care fac meci egal, cei din urma, desi nu mai castiga etapele in ultima vreme, fiind foarte constanti, mentinanduse lejer pe primul loc in clasamentul general. Locul 5 este ocupat de Racheta, care desi este sus, parca nu gaseste acele puncte extra necesare pentru podium, in timp ce pe 6 Ex-QuizMe revine putin cu picioarele pe pamant dupa 2 victorii consecutive. Group Therapy termina la egalitate cu Haters pe 7, obtinand cel mai bun rezultat al lor din aceasta editie in timp ce locul 9 ne aduce o alta egalitate, intre Pulamantarium - care pierde din avant, si Ciufii de Padure. De mentionat este faptul ca Stringer Bells, locul 5 la general, incep sa se clatine, terminand doar pe 12 in aceasta etapa fiind amenintata astfel pozitia lor de finala, Racheta si Sarlatanii venind tare din spate.


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 14 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 14 etape mai primesc extra (30 intrebari) care valoreaza 4 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte), dupa cum urmeaza:

* 7 membrii - 1 punct.

* 8 membrii - 3 puncte.

* 9 membrii - 6 puncte.

* 10 membrii - 10 puncte.

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 10 LUNI 21.11.2022


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2





108 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page