top of page
Caută

Castigator in premiera! Rezultate etapa 5 + preview etapa 6

Pe o caldura aproape insuportabila, cei mai buni quizeri din Cluj-Napoca s-au duelat ieri, 08.08.2021 in o noua rundaa a quizului nostru. Pline de surprize, runde neasteptate si raspunsuri pe alocuri curioase, intrebarile au fost devorate de iubitorii de trivia prezenti intr-un numar mare ( 17 echipe cu membrii numerosi) si, pentru prima oara, echipa Racheta a castigat reusind o victorie la pas in fata celor de la Horsemen. Cei din urma continua forma buna cu un nou podium, depasindu-i pe liderii nostri la general, 666, echipa care a redus putin motoarele in aceasta etapa insa a controlat bine disputa de la general mentinand un avans confortabil in fata celor de la Ex-QuizMe, locul 4 din aceasta seara. Locul 5 a fost ocupat de Echipa de pe locul 6, aflati in o continua crestere de forma si obtinand un rezultat foarte bun, in timp ce pe 6 si 7, la distante foarate mici au fost Sarlatanii si Haters, care inca isi cauta motivatia, nereusind sa isi atinga potentialul adevarat in ultimele saptamani. Lupta crancena se da si in zona mediana a clasamentului unde echipe precum Evrika sau Gheata la Mal reusesc rezultate bune ieri, altele precum Ciufii de Padure sau Group Therapy rezultate dezastruoase( loc 12 respectiv 16 ), Iar unele noi precum The Jetsons sau Joey Triviani incep sa se obisnuiasca cu sistemul nostru si cu siguranta vor sa progreseze.



Detalii Quiz Editia 4, etapa 6 ( Luni - 15 August 2022 ) ora 19:45


➡️ Locatie noua: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 8 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 8 etape mai primesc 2 runde extra( 16 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 4, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 4 - etapa 5:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2


➡️Rezervari la 0749839755





198 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page