top of page
Caută

Campionii absoluti 666! Clasament final Editia 4 + Informatii Editia 5.

Buna ziua! Luni 29.08.2022 a avut loc ultima etapa si finala campionatului editiei nr.4. Dupa un sezon regulat dominat de 666, in care au castigat 4 etape din 8(inclusiv ultima etapa), acestia se clatina serios in finala, insa punctele stranse le ajung pentru a obtine un al 4-lea titlu consecutiv de campioni din tot atatea editii disputate, fiind astfel campionii absoluti ai quizului nostru. Locul 2 la general la revine celor de la Horsemen care desi termina etapa doar pe 5, revin in finala si castiga inca odata locul 2 in fata celor de la Ex-QuizMe cu o diferenta de sub un punct, acestia din urma fiind probabil cei mai ghinionisti din acest punct de vedere. Pe locul 4 la general, 2 in etapa, dar cu cel mai bun scor din finala, echipa Racheta pare a fi pretendentul principal in urmaroarea editie si au sanse foarte mari in a sparge podiumul de mai sus. Locul 5 la general este ocupat de Echipa de pe locul 6 care de asemenea a aratat rezultate excelente in utlimele etape si cu siguranta vor ataca podiumul in sezonul viitor. Ultimul loc din finala a fost completat de Sarlatanii care au reusit o performanta unica, reusind sa ajunga in finala desi au ratat 2 etape, ei promitand astfel ca se vor bate de la egal la egal cu liderii in urmatoarea editie. Mai jos echipe precum Ciufii de Padure, Haters, The Jetsons, Bicep Triceps si alte religii, Candy Clan Group Therapy, Evrika, Gheata la Mal sau Teensy Muggeres cu siguranta s-au intarit si asteapta noul sezonul care se anunta a fi unul mult mai strans!!!


Detalii Quiz Editia 5, etapa 1 ( Luni - 12 Septembrie 2022 ) ora 19:45


➡️ Locatie: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 15 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 8 etape mai primesc 3 runde extra( 24 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 5, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 5 - etapa 1:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2


➡️Rezervari la 0749839755










269 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page