top of page
Caută

Al 5-lea castigator diferit in 7 etape + preview etapa 8 si finala

Buna seara! Ieri 22.08.2022 a avut loc etapa 7 din aceasta editie de quiz. O etapa cu punctaje mari, foarte apropiate, in urma careia Ex-QuizMe se impune la baraj, revenind astfel pe locul 2 la general si pastrand sanse reale la victoria generala. Pe locul 2 echipa Racheta pierde barajul insa continua seria impresionanta de rezultate, calificati fiind in finala insa fara sanse datorita absentei din prima etapa. Pe locul 3 o alta echipa in forma, Echipa de pe locul 6 se mentine sus si asteapta cu nerabdare atat finala cat si noul sezon. Sarlatanii fac spectacol reusind un senzational loc 4 in doar 2 persoane (le sugerez sa isi mai gaseasca cativa membrii), in timp ce degringolada continua in tabara celor de la 666, care au doar 2 locuri 3 si un loc 5 in ultimele 3 etape( slabut pentru standardele lor), insa se mentin totusi pe 1 la general cu principala sansa la castigarea editiei. Locurile 6, 7 si 8 rezultate foarte bune pentru Biceps Triceps si alte Religii, Haters si Group Therapy, toate fiind la mai putin de 7 puncte de castigatori, in timp ce dezamagirea acestei etape vine de la Horsemen, care dupa victoria fulminanta din ultima etapa, se prabusesc acum pe un lamentabil loc 9, cel mai slab rezultat al lor din toate editiile de pana acum. Lupta continua si in partea a doua a clasamentului cu rezultate stranse si echipe combative, fiecare incercand membrii noi in speranta ca vor gasi noul quiz star si isi vor imbunatatii rezultatele.


Detalii Quiz Editia 4, etapa 8 ( Luni - 29 August 2022 ) ora 19:45 + Finala


➡️ Locatie noua: Klausen PubHouse ( Piata Muzeului )

➡️ 8 etape in care punctele se aduna.

➡️ 9 domenii, 8 intrebari/domeniu, 84 puncte maxim/etapa.

➡️ Finala in care se califica primele 6 echipe care dupa 8 etape mai primesc 2 runde extra( 16 intrebari) care valoreaza 5 puncte fiecare. Finala va avea loc imediat dupa terminarea ultimei etape.

➡️ Se face Clasamentul final si sunt desemnati castigatorii Editiei nr. 4, cu premiile de rigoare.(Cupe pentru primele 3 echipe,boardgames,etc).


Regulament Quiz:


➡️ Jocul incepe la 20:00. Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte.

➡️ Echipe de maxim 6 persoane. (pentru extra jucatori se scad puncte)

➡️ Joker care dubleaza o runda la alegere.

➡️ Joker 2 care dubleaza partial punctajul.

➡️ Taxa de participare: 10 lei/persoana.

➡️ Fara telefoane in timpul rundelor!


Domenii Editia 4 - etapa 8:


✅ 1. Istorie

✅ 2. Filme

✅ 3. Sport

✅ 4. Georgrafie

✅ 5. Seriale

✅ 6. Surpriza 1

✅ 7. Muzica

✅ 8. Cultura Generala

✅ 9. Surpriza 2


➡️Rezervari la 0749839755









158 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page